lauantai 15. kesäkuuta 2013

Ihania koreja

Viime aikoina on tullut hankittua kaiken maailman säilytyskoreja sekä uutena että käytettynä. On meriheinä-, vesiheinä-, bambu- sekä rottinkikoreja. Viimeisin ostos on löytö huutonetistä - Pentikin iso ihana kori, jossa voi hyvin säilyttää vaikka muutamia sohvatyynyjä. Toiseen, melko uuteen suuripunoksiseen koriin asetin rakkaan, ison kangashortensiani joka on kulkenut mukanani jo vuosia. Tuo hortensia on aivan mahdottoman kaunis, ja maksoikin aikanaan melko paljon, mutta on ollut jokaisen euron arvoinen. Kukka on erittäin iso ja aidon näköinen. Pari kertaa vuodessa käytän sitä vesisuihkussa, jolloin kaiken pölyn saa pois ja kukka on jälleen kuin uusi.











Himoitsen myös ihania korikasseja joita on mm. Tine K:n valikoimissa. Niitä olisi mukava käyttää säilytykseen mm. naulakoissa ja toki ihan normaalisti kasseina näin kesällä vaikka rannalla.

Tänään on tasan viikko siihen, että rakas poikamme täyttää 2 vuotta. Aivan uskomatonta miten nopeasti aika kuluu hyvässä seurassa. Vesi- ja hiekkalaatikkoleikit ovat kova sana tällä hetkellä, ja ankat saavat kylpeä usean kerran päivässä kylpyhuoneen altaassa.



 ❤ Rakkain ilopilleri, suloinen pikkuherramme. ❤

Lauantain jatkoa sinulle! 

- Melissa -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti