lauantai 6. heinäkuuta 2013

Valkoisia krysanteemeja ja uudet tyynynpäälliset


Ihanaa lauantaita teille rakkaat lukijat! Toivottavasti teidän viikonloppunne on lähtenyt mukavasti käyntiin ja olette saaneet nauttia auringosta ja lämmöstä.



 Täällä etelärannikolla ollaan tänään koettu kovia ukkospuuskia pitkin päivää ja rankkasateitakin on tullut. Tämä lauantainen kesälomapäivä tulikin vietettyä sisätiloissa kaikennäköistä puuhaillen. Suurin osa ajasta kului kirppistavaroita hinnoitellessa, sillä olen vihdoinkin saanut varattua itselleni pöydän pariksi viikoksi paikalliselta kirpputorilta. Aivan uskomattoman paljon tavaraa on vuosien aikana kerääntynyt! Toivottavasti saan suurimman osan myytyä ( jotta voin ostaa uutta tilalle). ;)

Tänä sateisena lauantaina olohuoneen pöytää koristaa kimppu valkoisia krysanteemeja ja sohvaa kaunistavat muutamat uudet tyynynpäälliset H&M-homelta. Pidän H&M:n tyynynpäällisistä ja niitä onkin mukava vaihdella usein kun maksavat yleensä alle 5 euroa.











Mukavaa viikonlopun jatkoa teille kaikille! 

- Melissa -

6 kommenttia:

  1. Ihanaa sunnuntaita, samaa mieltä noista H&M tyynyistä! Niitä on just kivaa vaihdella kun eivät maksa omaisuutta ja sieltä löytyykin niin paljon vaihtoehtoja :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä valkoinen kaikessa yksinkertaisuudessaan on vaan niin kaunista :)

      Poista
  3. Valkoiset krysanteenit on minunkin suosikkeja. Mutta mökille laitan muunkin värisiä leikkokukkia. Nuo ovat todella ihania. Itse laitan niiden sekaan kesäsin mustikan varpuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoiset krysanteemit ovat tosiaan hittejä meidän kodissa nykyään. Olen välillä lisännyt luonnonkukkia myös sekaan, mutta ärsyttää sitten poimia niitä asetelmasta pois kun nuo krysanteemit ovat niin kestäviä ja tavalliset niittykukat taas eivät kestä kuin päivän pari.

      Poista