tiistai 13. elokuuta 2013

Inspiration: Tine K Home Autumn/Winter 2013

Iltaa blogistania! Upea, Tanskalainen Tine K on julkaissut uuden kuvastonsa ja ajattelin jakaa kanssanne siitä muutaman kuvan. Tine:n puhdas ja yksinkertainen kokoelma on lähes täydellinen sekoitus aasialaista, ranskalaista, marokkolaista ja skandinavialaista designia. Ihanasti on tässä syksyn kokoelmassa tummaa väriä. Meidän kotiin musta on hiipinyt pikkuhiljaa ryhdittämään valkoista pohjaa ja mieleni tekisi hankkia jossain vaiheessa muutama musta huonekalukin. 


Tästä ensimmäisestä kuvasta bongasin heti yhden yksityiskohdan, jonka olen tavallaan itse toteuttanut keittiössämme noin vuosi sitten. Kyseessä on tuo lampunjalka ilman varjostinta. Poistin viime syksynä keittiömme kaksihaaraisesta metallivalaisimesta vanhat varjostimet ja olen ollut lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Keittiön sisustuksesta tuli astetta rouheampi ja valon määrä lisääntyi huomattavasti.



Kaikki kuvat: tinekhome.com

Niin yksinkertaista, niin kaunista. Inspiroitukaa!

- Melissa -

6 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle :) Tine K:n tyyli on kyllä kadehdittavan ihana ja tyylikäs. Vaarallisia nämä isnpiraatiokuvat syksyn alussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastavierailusta ja tuo Tine K on muutenkin vaarallinen kun noilla tuotteilla on tuota hintaa ihan mukavasti ;)

      Poista
  2. Tosi kaunista, tykkään kovasti tuosta Tine K:n tyylistä :) Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin! Täällä sataa vetta kuin saavista, mutta aurinkoa myös sinun päivääsi Susanna! :)

      Poista