torstai 29. elokuuta 2013

Irislights - Valoa pimeneviin syysiltoihin

Tänään esittelen teille tämän syksyn ehdottoman valosarjasuosikkini, nimittäin ruotsalaisen "Irislights":in. Irislights-valosarjaa löytyy mitä herkullisimmissa väreissä ja saatavilla on kahta eri pituutta varustettuna 20 tai 35 käsintehdyllä pallolla. Valitsin meidän kotiin "Irislights" 20 pallon "Pure White"-valosarjan, mutta voisin kyllä hankkia näitä muutaman lisääkin. Irikset olisivat todella kauniit esim. isossa lasimaljakossa lattialla ja tunnelmalliset yövalona makuuhuoneessamme. Lisäksi tahtoisin pikkumiehen tulevaan huoneeseen "Blueberry"-valot. Olen muutenkin tunnelmavalon suuri ystävä ja kodissamme on pimeänä vuodenaikana paljon valosarjoja ja eläviä kynttilöitä.

Irislights-valojen ainoa jälleenmyyjä Suomessa on DesignWest, ja näitä ihanuuksia löytyy niin kivijalkaliikkeestä kuin verkkokaupastakin. DesignWest toimii blogin yhteistyökumppanina.


Myyntipakkauksessa pallot ja johto ovat erikseen pakattuina. Pakkauksen mukana tulee selkeät ja helpot kokoamisohjeet, joiden avulla pallot kiinnitetään johtoon asettamalla yksi valo jokaisen pallon sisään. Helppoa ja nopeaa!


Valosarjan käyttömukavuutta lisää ehdottomasti valonkatkaisin, jonka ansiosta ei pistoketta tarvitse irrottaa seinästä joka kerta kun valot sammutetaan. Ehdoton plussa tästä ominaisuudesta.


Itse päädyin asettelemaan valosarjan olohuoneen television yläpuolella olevalle tauluhyllylle, jonka reunojen yli se myös roikkuu. Aivan ihana valonlähde pimeneviin syysiltoihin!











Ps. Näettekö nuo kukalliset laatikot tv-tason hyllyillä tuossa kuvassa? Haluaisin päällystää ne jollain, joten antakaahan vinkkejä miten ja millä sen tekisin. Kokomustaa tai jotain graafista kuviota olen ajatellut.

Tunnelmallista torstai-iltaa teille jokaiselle!

- Melissa -


17 kommenttia:

  1. Ihanat valot :) minäkin noita vaihtoehtoja katselin Designwestin sivuilta aiemmin tällä viikolla, mutten kuitenkaan raaskinut ostaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi. Jospa nyt kuitenkin tilaisit.... :) Ovat nimittäin tilaamisen arvoiset kyllä. Aivan ihana tunnelma tulee noista!

      Poista
  2. Ihanat palluraiset, täytyypä käydä kurkkaamassa nettikaupassa :)

    VastaaPoista
  3. Samoja valoja olen meillekin miettinyt ja kerran jo miehen niitä pyysin ostamaan. Tuli ihan eri valoja kotiin :) ehkä seuraavalla kerralla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, noinhan siinä yleensä käy jos miehen laittaa sisustusostoksille! ;) Ehkä paras että tilaat nettikaupan kautta ihan itse niin saat ainakin juuri oikeat valot :)

      Poista
  4. Vastasin muuteen juuri haasteeseesi :)

    VastaaPoista
  5. Täällä ollaan jo pidemmän aikaa mietitty ,että hankkisinko ne ,vai en..Onko meidän juttu vai ei :-)Mutta kauniit ovat ja sopivat teille! :-) Pia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia ja hanki ihmeessä tuollaiset! Noitahan löytyy vaikka minkälaisissa väriyhdistelmissä ja niitä voi toisaan sovitella vähän joka paikkaan. :)

      Poista
  6. Voi miten kauniit valot ja paikka mitä mainioin.
    Tummanharmaa isokuvioinen tapetti vois käydä niihin laatikkoihin.
    Tyttik.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Tytti, kuulostaa oikein hyvältä. Katsotaan mihin päädytään :)

      Poista
  7. Oi, aikasta ihanat valot! Täällä tykätään kanssa kovasti valoista ja kynttilöistä - ei ne kuulu vain jouluun vaan pitää poltella läpi koko talven :) Tuovat ihanan tunnelman pimeisiin talvi-iltoihin.

    VastaaPoista
  8. Kiitoksia Sirpa! Ehdottomasti, valot ja kynttilät ovat meidänkin sisustuksen tärkeä osa koko pimeän vuodenajan aikana :)

    VastaaPoista
  9. Hei, Kiitos vinkistä :) Nyt mullakin samat valkoiset 35kpl kodissani Ja leivontaohjeesi huippuja :) Nam

    VastaaPoista